XLENT går mot CRM och CX, förvärvar Cybernetics

In CRM Customer Relationship Management, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I ett drag mot mer CRM och CX arbete har IT-konsulten XLENT nyligen förvärvat Stockholmskollegan Cybernetics. Sedan starten 1975 har Cybernetics samlat på sig expertkunskap inom främst CRM-system med den tydliga visionen är att göra vardagen enklare för sina kunder. Cybernetics jobbar helst med Quest Software och Ivanti.

“ – Vi är mycket glada över detta tillskott till XLENT-familjen. Cybernetics är ett riktigt fint bolag som har en stark kunskap och stor potential inom området CRM och digitala kundrelationer. Efter flera års kontakt är det nu riktigt kul att Cybernetics nu blir en del inom XLENT. Vi kommer göra varandra bra och vi ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder Cybernetics tydliga spetsleverans.”

Säger Per-Eric Spansk på XLENT.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Zington köper Salesforce-byrå, så lägger de upp taktiken

Med förvärvet av Cybernetics hoppas XLENT stärka sin kapacitet inom framförallt CRM och CRM-relaterade tillämpningar som bland annat säljstöd, marknadsstöd och kundsupport. Cybernetics Business Solutions omsätter runt 33,6 Mkr och gick 2017 med 4,5 Mkr i vinst.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss