Jacson, Dogman och ledande byggvaruhus köper in headless Magento e-handel av Ateles

In Nyheter, Adobe Commerce / Magento, E-handel, Headless / Decoupled CMS, PIM, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Hästbranschvarumärket Jacsons och deras moderbolag Dogman AB har släppt en uppdaterad e-handel med nytt tema och Ateles som ny utvecklingspartner. Jacsons webbutik ska bygga på Dogmans befintlig Adobe Magento-installation. Jacson har anor tillbaka till 1867 och ett starkt etablerat varumärke inom hästbranschen. Hela Jacsons sortiment finns numera online och direktförsäljning till kund. "- Det känns kul att vara med Jackson i den här lanseringen. Det är ett naturligt steg i... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon