Jacson, Dogman och ledande byggvaruhus köper in headless Magento e-handel av Ateles

In Nyheter, Adobe Commerce / Magento, E-handel, Headless / Decoupled CMS, PIM, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Hästbranschvarumärket Jacsons och deras moderbolag Dogman AB har släppt en uppdaterad e-handel med nytt tema och Ateles som ny utvecklingspartner. Jacsons webbutik ska bygga på Dogmans befintlig Adobe Magento-installation. Jacson har anor tillbaka till 1867 och ett starkt etablerat varumärke inom hästbranschen. Hela Jacsons sortiment finns numera online och direktförsäljning till kund.

”- Det känns kul att vara med Jackson i den här lanseringen. Det är ett naturligt steg i företagets digitalisering och på kort tid har Ateles fått upp en site där det nu finns möjlighet att köpa hela Jacsons sortiment i deras e-handel.”

Säger Daniel Hultin, Client Success Manager på Ateles. Lösningen är byggd med Magento som en multistore-installation tillsammans med Pimcore för produkthanteringen. Dogman släppt sin e-handel i somras.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Plantagen väljer ut sin fjärde e-handelslösning, satsar headless

Ateles berättar även att de i slutet av oktober har släppt en ny Magento och Pimcore PIM lösning för Maxbo, en av Norges största aktörer inom bygghandel med över 65 varuhus. Den webbutiken för både B2C-, och B2B-kunder har fått en arkitekturen är byggd på en headless plattform och skriven i React.