0:- SEK per timme konsulten skaffar sig ny digital närvaro

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

IT-konsultbolaget Donald Davies & Partners kom i ropet för några månader sedan då de vann Arbetsförmedlingens omtalade IT-upphandling. Det efter att erbjudit helt gratis konsulter till förmedlingen. Senior, universitetsutbildad IT-kompetens för 0:- SEK per timme. Ett ännu mer iögonfallande och tidstypsikt erbjudande än de sedvanliga prispressarna och 1-kroneskonsulterna från Frontit, Ework, Knowit, Chas Oden, Viati, Input och Konsultbolaget1.Officiellt hjälper Donald Davies & Partners (omsätter 89 Mkr, går med 0,6 Mkr i vinst) företag med verksamhetsutveckling och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Var är deras priser/kostnader inbakade om inte i timpriset?

  2. Olika nivåer av senioritet samt obefintlig tillgång till de juniora ‘0 SEK konsulterna’ brukar lösa det fint för spelarna som gillar den här typen av försäljning. Allt fullt lagligt, men ej uppskattat. Framförallt inte av kunderna som ibland tvingas jobba med leverantörer de absolut inte vill ha att göra med. Domstolsverket är en av dessa.

  3. Det finns en väletablerad benämning på detta upplägg hos en mängd upprörda myndigheter.

  4. Ok, det låter som taget ur den fulare delen av byggbranchen.

    Menar du att det är tex. 0 SEK/tim för en junior “resurs” och sen för en senior 1200 SEK/tim?

  5. Ja, så enkelt är det. Och det behöver inte finnas garantier att junior kompetens finns på bänken, tillgänglig, frisk eller ens anställd i vissa fall. Avtal med offentlig sektor går ändå att skriva.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.