Might Know Something Else.

Det absolut senaste om CXM, CMS, e-handel, kundupplevelsehantering och publiceringssystem. Alla duktiga leverantörer, nya tekniker och bestående trender.

Dagsfärska nyheter, tips och råd för dig som jobbar som CMS/CXM/E-handel köpare, IT-projektledare, arkitekt, utvecklare eller formgivare. Kunskapskällan för folket i branschen.


Din mejladress (nödvändigt)

Ditt meddelande

Allmänna synpunkter och kommentarer? Använd kontaktformuläret har ovan eller maila direkt till chefredaktör [email protected]:


På sajten bjuder vi på transparent, arbetsrelaterad läsning. Alltid på kundens sida. Med en förhoppning om färre vilseledda, både kunder och anställda, i djungeln av akronymer och termer. MKSE.com håller koll på de senaste svenska CMS-lanseringarna. För att bygga statistik om olika CMS-verktygs framgångar och bästa framtida möjligheter inom olika branscher, nischer samt sett till funktionalitet och integration. Flera gånger på dag skriver vi om det senaste och rykten om Microsoft– och Java-produkter som EPiServer, Microsoft Sharepoint, Sitevision och Escenic. Även Open Source verktyg som WordPress, Joomla och Drupal behandlas frekvent.

MKSE.com samarbetar med IDG vilket gör att vi regelbundet länkas från startsidan på IDG Internet World samt är en av nyhetskällorna i IDG Radar.

Vid mätningar är ni mellan 800 till 1500 unika besökare som varje dag tittar in.

MKSE.com skribenter har bjudits in och är återkommande utbildare och föreläsare inom CMS på svenska lärosäten som MittUniversitetet, Berghs School of Communication och Hyper Island.

MKSE.com har varit med och planerat innehåll hos ledande branschevent som IDG Webbdagarna, Cornerstone DevSum och Drupal Days.

MKSE.com anlitas ofta för CMS och CXM utvärderingar och upphandlingar av Sveriges ledande företag som TeliaSonera, SJ, HSB, Avanza och Karolinska Institutet.

MKSE.com nomineras ofta i kategorin YABA Media Blog Awards.

MKSE är grundat av Martin Edenström. Tidigare även grundare till What.se / Kickad.nu (köpt av IDG, numera IT24) där undertecknad fortfarande hoppar in som journalist för att skriva om den svenska CMS-världen.

På sajten skriver även främst chefredaktören Martin Edenström, PMP / Certified Scrum (Nr 28198)/ GAIQ / AIIM certifierad Marketing Manager på Nansen med erfarenhet av CMS, WCM, ECM, publiceringsystem, e-handel och portaler sedan slutet av 90-talet.

Martin Edenström har själv erfarenhet av att levererat ECM/WCM/CMS/e-handel projekt för kunder som Tele2.se (RedDot), Unionen.se/Sif.se (EPiServer, Community), Karolinska.se KUL (EPiServer), K-Rauta.se (RedDot), Intrum.com (RedDot), Gustavsberg.com (RedDot), Sony Ericsson/UIQ (Polopoly, RedDot), Proffice/Dfind (RedDot), Regeringen.se (åren 2001-2003, byte Polopoly) och Kommunal.se (Community).
iw_090601

MKSE.com är helt skyddad enligt:
Creative Commons

Kontakta MKSE redigerades 12:45, februari 10 2017 av MKSE.com Redaktion