MKSE – Might Know Something Else – Dagliga Nyheter

MKSE.com är helt skyddad enligt:
Creative Commons
Det absolut senaste nyheterna om CXM, CRM, Marketing Automation, CMS, e-handel, kundupplevelsehantering och publiceringssystem. Alla duktiga leverantörer, nya tekniker och bestående trender.

Dagsfärska tips och råd för dig som jobbar som inköpare, IT-projektledare, arkitekt, utvecklare eller formgivare. Kunskapskällan för oss verksamma inom branschen. Ofta ansedd som en väl bevarad hemlighet.


Annonsering? Synpunkter? Expertkonsultation? Skriv gärna till oss:

Din mejladress (nödvändigt)

Ditt meddelande

Det är kontaktformuläret här ovan som gäller. Eller maila direkt till chefredaktör / ansvarig utgivare martin.edenstrom@mkse.com


Vid mätningar är ni omkring 1000 unika besökare som varje dag tittar in. På MKSE.com finns enbart transparent, vertikalrelaterad läsning. MKSE.com håller koll på de senaste svenska lanseringarna, bygger statistik om olika verktygs framgångar och bästa framtida möjligheter. Flera gånger på dag skriver vi om det senaste om Microsoft-, open source och Java-produkter.
MKSE.com är återkommande utbildare och föreläsare inom trender och teknik på svenska lärosäten som MittUniversitetet, Berghs School of Communication och Hyper Island.
MKSE.com anlitas ofta för CMS och CXM utvärderingar och upphandlingar av Sveriges ledande företag som TeliaSonera, SJ, HSB, Avanza, Carglass, Volvo CE och Karolinska Institutet.
MKSE.com har agerat track-chair samt ansvarat för innehåll på ledande branschevent som IDG Webbdagarna, Cornerstone DevSum och Drupal Days.
MKSE.com samarbetar med IDG vilket gör att vi regelbundet länkas från startsidan på IDG Internet World samt är en av nyhetskällorna i IDG Radar.
Chefredaktören Martin Edenström är PMP / Certified Scrum (Nr 28198)/ GAIQ / AIIM med erfarenhet av CMS, WCM, ECM, publiceringsystem, e-handel och portaler sedan slutet av 90-talet. Martin Edenström har även grundat till What.se / Kickad.nu (köpt av IDG, numera IT24) där undertecknad fortfarande fungerar som journalist och skriver om främst den svenska e-handels- och CMS-världen.
iw_090601