1-kronaskonsulterna utkonkurrerade, Arbetsförmedlingen tar in gratiskonsulter

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Trots att de offentliga upphandlingarna ska handla om mer än bara pris skördar de konsulter som erbjuder konsulter för en till fem kronor fortfarande störst framgångar. Många har bara sett till att sänka priset ännu mer för att det ska överväga andra faktorer som kvalitet.Arbetsförmedlingen med Martin Kruse är senaste storköparen av forcerat, pinsamt billig konsulthjälp. CS skriver att de köpt: Kravanalytiker och projektledare från Donald Davies & Partner (omsätter 89 Mkr, går med 0,6 Mkr i vinst) och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment