100 000 webbplatser använder Drupal 8 just nu

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Drupal 8 har passerat 100 000 webbplatser som kör CMS:et. Det är fler än de som just nu använder utdaterade Drupal 6. Ett glädjeämne för Acquia och communityt då just version 6 är den aningen skamfilade och mindre supporterade produkt man gärna ser att befintliga kunder uppgraderar ifrån. På bara två veckor har 20 000 nya sajter tillkommit. En markant ökning från april och maj då enbart någon tusental anslöt. I mars minskade tom. antalet Drupal...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment