15 kommuner avslutar digitalupphandling, fler ska upptäcka livet

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Fler ska få upptäcka livet i Skaraborg via ett nytt digitaluppdrag. Det är Skaraborgs Kommunalförbund som startar upp det nya projektet tillsammans med utvalda partnern Limetta. Projektet Inflyttarservice syftar till att samla och strukturera arbetet för att attrahera och behålla nyckelkompetens i Skaraborg. Projektet samlar totalt 15 kommuner.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

I uppdraget ingår SEO-strategi, UX och design, användarupplevelse, frontend- och backendutveckling.

” – Vi ser fram emot ett väldigt roligt projekt. Flera av oss i teamet har koppling till Skaraborg och vet hur fantastiskt det är här”

Säger Morgan Waltersson projektledare och strateg i projektet. Skaraborg.se är en Optimizely CMS användare sedan flera år tillbaka. Limetta omsätter 29 Mkr och gick förra året med en vinst om 1,8 Mkr.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  American Orthodontics handlar upp svensk e-handel på Optimizely Commerce Cloud