150 000 fler Göteborgare, projektet skaffar ny egen webbplats

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Imano och Yellon har tryckt ut ännu en ny SiteVision-release. Det är Götalandsbanan som valt java-CMS:et för sin nya webb.Webbplatsen blir navet för kommunikation om projektet Götalandsbanan, en järnväg för höghastighetståg längs sträckan Göteborg–Jönköping–Linköping–Stockholm. "- I ett projekt som är så här långvarigt och berör så många människor är det viktigt att vi har en plattform från vilken vi kan kommunicera och det har vi nu." Säger Jenny Lagström, marknadskommunikatör för Götalandsbaneorganisationen. Götalandsbanan är ett enormt projekt. Målet...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.