17 kommuner riskerar straffas ut av Google efter SEO-miss hos CMS-leverantör

In Java, Nyheter, Offentlig sektor, SEO, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Hela sjutton svenska kommuner ska, utan kännedom, vara föremål för att ett påtagligt SEO-problem. Ett problem som i längden kan göra det svårare för dem att nå ut till medborgare då de riskerar att inte listas i sökmotorer som Google med sitt författade och bildmässiga innehåll. En välkänd SEO-konsult har hört av sig till MKSE.com med detaljerad information om hur problemen uppstått. Webbplatser producerade med SiteVisions nuvarande molnstöd ska nämligen även leda till att en .sitevision.se...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon