17 världskända universitet väljer WordPress

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

WPBeginner har listat 17 universitet välden över som valt WordPress som officiellt eller supporterande CMS. Där syns amerikanska storheter som Harvard Law School, MIT, Berkeley, Texas Tech University, University of Florida, Duke University, MIT, Boston College och Cornell University. Det är inte enbart rotdomäner eller universitetens huvudsajter, men det är ett tydligt tecken på hur pass omtyckt både inom akademiska och tekniska kretsar. Och många av exemplen nedan ser och fungerar riktigt bra. Här listar MKSE.com...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.