1700 shoppade via livevideo när Ebba von Sydow och Emilia de Poret sålde tröjor

In Centra, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Soft Goat och Bambuser har släppt fler uppgifter om den egna Centra headless-förstärkta livevideoshoppingupplevelsen som sjösattes innan sommaren. Hela 1700 hemmastrandade deltagare ska via influencernas sociala kanaler klickat sig vidare till headless-ehandeln och tagit del av shoppingupplevelsen. På bara 600 sekunder ska de första 1200 aktiva användare startat strömmen. Det i sin tur ska lett till en 1000 procentig ökning av försäljningen jämfört med samma dag tidigare veckor. Hela 1/4 av alla deltagare valde att lägga...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon