Så blir nya SF.se, ökad omsättning och identifierar viktigaste biokonsumenterna

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nyförvärvade B3IT-byrån Rebel & Bird berättar om vad de gjort för SF och SF.se på sistone. Den nya sajten har gått live i beta och lanseras inom kort under våren 2017. Rebel & Bird och ägarna B3IT står bakom ett nytt internationellt ramverket som gör att AMC/Nordic Cinema Groups SF.se nästan samtidigt kan rullas ut i hela sex olika länder.

Nya SF.se är byggd för att leverera den ”bästa upplevelsen för de viktigaste typerna av biokonsumenter”. Nästa fokus i briefen var att öka biljettförsäljningen online för alla NCG:s biografer.





Rebel & Bird berättar vidare att det finns en facetterad nya ”Snabbväljare” för film (som tillåter besökare att ändra delar av en fråga för att hitta just sin föreställning). Sajten ska efter avtäckning i Norge direkt hjälpt till att avlasta kundtjänsten.

Söderhavet vann nu i mars Resume månadens design för sin nya fysiska och digitala ID för SF. Cybercom och Sogeti har jobbat med .NET och PHP-kunden de senaste fem åren.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Telge Energi släpper ny UX och digital närvaro tillsammans med Söderhavet

Leave a Comment