Teknikchef, affärsutvecklingschef och strateg lämnar Creuna. Tar med sig största kontot

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Fler bakslag för Creuna i november. Nu lämnar en trio (!) företaget och tar med sig Stockholm.se kontot. Eller expertisen i alla fall. Creunas prestigekonto som de vunnit priser för senaste åren. Patric Sundling, Thomas Odhelius och Fredrik Hörnsten har ansvarat för strategi, design- och utvecklingsarbetet på Stockholm.se i flera år. De går nu till Mogul.

Fredrik Hörnsten blir affärsutvecklingschef på Mogul, han kommer senast från rollen som Business Director på Creuna. Thomas Odhelius lämnar rollen som teknikchef på Creuna och börjar som ny CTO på Mogul. Patric Sundling som arbetade som strateg och webbanalytiker på Creuna fortsätter inom en liknande roll på Mogul.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Knowit lanserar påkostad e-handelskonkurrent till Avensia, Columbus, Omniarch och Impact

Denna typ av ”oheliga” massövergångar och braindrain är ovanliga i Sverige. Men det är uppenbart att Creuna inte kunnat leverera vad gruppen med ledningsansvar krävt på sistone.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera.