24HR når nya rekord med Orklas hela varumärkesportfölj, släpper kundklubb

In Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Malmöbaserade digitalbyrån 24HR har fullt upp med de 100+ sajterna för Orklas varumärken som sagt. I dagarna har de lanserat Klubb Felix, en kundklubb för ett av Orklas varumärken.

0 år
firar Felix ketchup i år
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Klubb Felix har en MACH arkitektur med ett självhostat OpenSource Marketing Automation system, kuponghantering via API integration med ClearOn och ett flexibelt poängbaserat belöningssystem där Orkla själva kan justera poängsättningen för olika produkter och tidsperioder.

” – 24HR har varit en fantastisk samarbetspartner. Det känns bra att ha en så rutinerad Digitalbyrå i närheten.”

Säger Amanda Falkner, Digital Portfolio Managr på Orkla Foods Sverige.

”  – Med den nya lösningen för KLUBB FELIX har vi möjlighet att få helt nya insikter om våra konsumenter och deras köpbeteende, vilket ger oss viktig information om hur vi kan utveckla vår affär inom en-portionsrätter framöver”

Säger Sandra Lindh, Marknads- och Kategorichef på Orkla Foods Sverige. För 24HRs del betydde detta att Orkla blev en av de största kunderna hos 24HR under 2023 då största delen av arbetet utfördes.

” – Detta är det enskilt största projekt vi genomfört för OFS sedan vi påbörjade vårt samarbete 2021.”

Säger Mattias Fredriksson, KA på 24HR. Digitalbyrån 24HR har 23 medarbetare och har kunder som Sony, Atos Medical, Gullviks, Skånemejerier och Resurs Bank.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Orkla flyttar över hundra sajter till WordPress tillsammans med 24HR