32% ökad konvertering på nya Hellyhansen.com med Magento Cloud, WordPress och Salesforce

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Helly Hansen är den senaste Magento Cloud kund som snabbväxande Vaimo vill visa upp. Helly Hansen letade efter en ny plattform som var mer användarvänlig och skalbar både från backend och en slutanvändares perspektiv för hellyhansen.com och 35 000 produkter. Företaget, som är känt för att göra professionell utrustning för segling, skidåkning och utomhusbruk, ville skapa en bra blandningen av varumärke och kommers för att inspirera kunder. Allt med innehåll och story telling.Den nya shoppen för 27...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.