39 % brister i digital kompetens, budgetarna ökar

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det är ingen riktig ordning i den svenska digitaliseringen. 75 procent av svenska organisationer medger att deras digitala framgång oftast bygger på ren chansning. Fujitsu-rapporten ”Walking the digital tightrope” med svar från 600 företagsledare och IT-beslutsfattare inom privat och offentlig sektor (varav 153 från Sverige) berättar vidare att: En stor osäkerhet råder om vilka beslut som är lämpligast att fatta för bästa resultat. Organisationer i privat och offentlig sektor söker en mer balanserad strategi vid digitala projekt och en bredare...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.