400% snabbare Magento e-handel med Facebooks kompilering

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det har blivit extremt populärt att använda sig av samma tekniska webbstöd inom komplimering, script, cache, mellanlagning, bild- och videohantering som Facebook gör. Förtroendet finns så klart där. Klarar man av att blixtsnabbt hantera 1,5 miljarder användare har man troligtvis gjort bra genomlysning av produkter och utbud samt testat dessa.Utöver React.js framfart har även HHVM fått stora anhängarskaror inom PHP. Som även Facebook delvis skrivts på. HHVM står för HipHop Virtual Machine och är en virituell...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment