4000 moduler tillgängliga för WordPress 2.7

In Modul / Extension, Nyheter, Wordpress by edenstrom3 Comments

I helgen passerade WordPress moduldatabas hela 4000 (!) program. Idag måndag är de 4061. And counting. Alla anpassade för WordPress 2.7 eller högre. Minst sagt imponerande.
Wordpress
En jämförelse är de svenska, ledande CMS-systemen som kanske har ett 20-tal, högst något 40-tal moduler tillgängliga. Då är de dessutom utspridda på tillverkarenas egna webbplatser och uppenbarligen inte alltid gratis eller tillgängliga för nedladdning heller.

Och visst visar WordPress och Drupal (som också kan ståta med tusentals moduler) rätt väg gå inför framtiden. Samordnade, dokumenterade, välbeprövade och testade moduler framför något kostsamt, isolerat och skräddarsytt. Mer tid och pengar åt dedikerad, funktionell kundanpassning istället.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nu har Karlstads kommun prövat på alla plattformar, väljer Sitevision för 15 Mkr

Kommentarer

  1. Pingback: jardenberg kommenterar - 2009-02-03 | jardenberg unedited

  2. Coolt. Mindre coolt att det är så himla svårt att söka i databasen. Har många gånger funderat över varför inte sökfunktionen är bättre.

  3. Coolt. Mindre coolt att det är så himla svårt att söka i databasen. Har många gånger funderat över varför inte sökfunktionen är bättre.

Leave a Comment