50% av 2016 års bästa webblanseringar återfinns på Episerver

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Episervers svenska dominans bara fortsätter. När MKSE.com sammanställer årets MKSE Digital Excellence Award 2016 används CMS, E-handel och CXM-plattformen hos hela 50% av de totalt bästa satsningarna. Inom vissa bidragssegment är siffran ännu mer övertygande. Nämnvärt är däremot att det främst handlar om klassiska CMS-användare av Episerver. Inte många av kunderna har valt att aktivera Episerver Commerce eller andra Digital Experiencepaket i sina installationer. I övrigt består totalt topp-10 av ett skräddarsytt bidrag, en WordPress, en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment