52 procent fler kunder väljer Agillic Omnichannel Marketing, ny storsatsning i Sverige

In Content Marketing, CXM, Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

First North noterade, danska Agillic Omnichannel Marketing Automation fortsätter visa upp positiva siffror. De återkommande intäkterna från kunder var upp med hela 52% första kvartalet i år. Det var en ökning från 8,2 miljoner DKK till 12,8 miljoner DKK. Bolagets mer AI-drivna Marketing Automation (MA) inom kundigenkänning, datainsamling, dataanalys, kringkommunikation, prestandaanalys och organisation med multikanalstöd ses av allt fler användare (främst medelstora aktörer) som ett snabbare sätt att komma igång med sitt MA-arbete. Så får de effektivare...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon