52 procent fler kunder väljer Agillic Omnichannel Marketing, ny storsatsning i Sverige

In Content Marketing, CXM, Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

First North noterade, danska Agillic Omnichannel Marketing Automation fortsätter visa upp positiva siffror. De återkommande intäkterna från kunder var upp med hela 52% första kvartalet i år. Det var en ökning från 8,2 miljoner DKK till 12,8 miljoner DKK.

Bolagets mer AI-drivna Marketing Automation (MA) inom kundigenkänning, datainsamling, dataanalys, kringkommunikation, prestandaanalys och organisation med multikanalstöd ses av allt fler användare (främst medelstora aktörer) som ett snabbare sätt att komma igång med sitt MA-arbete. Så får de effektivare till sin marketing transformation pilot och kan påvisa mer äkta siffror kring investeringen för CFO och ledning. Jämfört med alternativet, att gå ut i en omfattande upphandling av en gigantisk svitprodukt (tänk Salesforce eller Adobe) och genomföra både RFP på produkt, partner och 3:e parts/stödsystem. Det berättar en representant för MKSE.com.

Vi har mer på samma ämne:  Sitecores tidigare Sverige-VD ny chef på Contentful

Dessutom har man nya partners i amerikanska Sage Marketing Advisors Inc. i New York samt litauiska Data Style. Företaget omsätter 44 miljoner DKK, värderas till runt 243 miljoner DKK och har nyligen tagit in Jonas Luthander som ny ansvarig i Sverige. Han anslöt till företaget efter att lämnat en tidigare roll som VD för Sitecore Sverige. Företaget har just nu 54 anställda.