60 miljoner sajter får tillgång till Facebook Instant articles

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Facebook teamar upp med WordPress för att göra Instant articles tillgängligt för 60+ miljoner bloggare och nyhetspublicister på WordPress. Facebooks Instant articles får därmed ett bra försprång mot Googles variant AMP, även om det även där redan finns flera plugins till WordPress att välja på. Allt baseras på en speciell Instant RSS-ström som aktiveras efter att koden installerats. Förra sommaren målades Instant, Apple News och AMP ut som stora hot mot CMS. Men redigeringsvänligheten driver än....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment