80 000:- för att låsa upp betalväggen, Di.se inleder nytt superlänk-samarbete

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Paywall by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Framtiden för affärspressens intäkter är betalväggsabbonemang och försäljning i bulk. Det anser nygamla chefredaktören Peter Fellman på Di.se som startat upp ett nytt samarbete tillsammans med svenska betalstartupen Glimta.com. De har tillsammans tagit fram så kallade "superlänkar". Det har tydligen varit ett problem att så många DI-artiklar är låsta. Nu går det för en annonsör eller omnämnd aktör att låsa upp 5000 till 20 000 visningar av en artikel mot en fast summa. Som man sedan...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon