ABBATheMuseum.com live på Drupal 7 och Azure

In Drupal by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

ABBA The Museum har släppts på en Drupal 7 CMS lösning. Det sportas stora Youtube-klipp, ”sing along”, konverteringsfokuserad ”Köp online” knapp i rosa (för det kontantfria muséet) och en fet footer.

Men konverteringen stukas troligtvis av att inte CMS:et används för att ta ett helhetsgrepp om shoppingsupplevelsen. Vid tryck på ”Köp” kastas besökaren utan förvarning ut till ett nytt fönster med helt annorlunda designad SJ.se-sajt.

abba the museum

Utöver det anropas Mogul Evitbe marknadserbjudanden ut direkt från sajten.

Dessutom finns gammal engelsk modul-copy kvar samt lustiga, ej copywritade meddelandeval här och där.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Ny e-handel för guld och ädelmetall på Umbraco

Webbplatsen ligger på Windows Azure molndrift. Microsoft är en stor sponsor till muséet, Kinect används för digitala påklädningar av gruppens scenkläder och det finns även Surface läsplatteenheter utplacerade.

ABBA har en fin historia med Drupal. Det är Drupal 6 som gäller för 2010-släppet ABBAworld.com av Bazooka och TouringX / Touring Exhibitions Sweden AB (med Universal).

Däremot vart den en open source WordPress för ABBA´s andra webbplats abbasite.com. Den ersatte en gammal Umbraco av SBBS Solutions år 2009.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nya referenser från ledaren på WooCommerce, trots riskkapitalisternas ogillande

Leave a Comment