ABF play släpper play-ripoff av Picsearch

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Play-kanal / Multimedia by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Först SVT Play, TV4 Play, TV3 och Kanal 5 Play. Resume, DagensMedia och SverigesRadio har en app kallad play. Nu, ABF Play . ABF, Arbetarnas bildningsförbund, har öppnat sin egen "playkanal" ABF Play. Med teknik och spelare (flash) av Robert Risbergs Picsearch. På sajten kan besökare se föreläsningar, seminarium och annat. Målgrupp, frågar ni? ABFs föreläsnings- och filmverksamhet når varje år nästan en miljon deltagare. Det ser ut som Dobermans gamla TV4Play, innan den designades och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.