ABF valde EPiServer av Nansen, SiteSeeker, Deasign och Xlent

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Nansen är klara med studieförbundet Arbetarnas Bildningsförbunds nya sajt ABF.seEPiServer CMS 6 med EPiMail och Nansens ”puffhanterare Fluid”.

Projektet leddes av EPiServer-grannarna tillika javafokuserade Xlent (projektledning och integrationer mot betallösning) och ett Deasign på rull just nu stod för designen.

ABF ville samla alla avdelningar i en gemensam portal där struktur och utseende var enhetligt och genomgående. Den nya portalen ska orienterats kring sök istället för navigering. Det syns bl a med en cool grafisk ram kring sökboxen samt imponerande många val och utflikningsmöjligheter på SERP:en.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  ARC byter namn för fjärde gången, har 140 partners

Avdelningar har fått en egen sida i portalen, som de kan fylla med information och bilder efter eget tycke och smak utan att den bryter mot det enhetliga utseendet. Funktionalitet som sökning och puffar följer med från huvudsidan.

För all sökrelaterad funktionalitet har, gissa vad, SiteSeeker använts. Sajten ståtar med över 20 000 sidor.

ABF-kurser kan betalas online i en betaltjänst av PayEx. Registreringarna går direkt in i ABFs bokningssystem.

Men ingen favicon och Deasign what’s up med all Times New Roman i vissa artikelsidor? Ser inte riktigt OK ut. Dessutom, det finns en del trasiga länkar till /#disqus_thread som lyder ”kommentarer !!!” och Prenumerera via RSS på artikelsidor fungerar inte i någon browser.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  ARC byter namn för fjärde gången, har 140 partners

Kommentarer

Leave a Comment