ABF vill ta position som tydlig aktör i samhällsdebatten på ny Episerver

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Metamatrix har samlat upp sig och släpper inför sommaren information om flera större, nya Episerver-releaser de jobbat med den senaste tiden. En av dessa är ABF, som de vann efter att det stora studieförbundet valde att gå ut i en ny upphandling under början av 2017. ABF ersätter därmed Xlent som de jobbat med på samma plattform sedan 2012.

”- Metamatrix är en proffsig leverantör som utgår från kundens behov av stöd och kommunikation. De lägger sig på en bra nivå så att alla i projektet är med på banan och hintar om möjligt i tid vid eventuella avvikelser från planeringen.”

Säger Jennifer Söderström, kommunikationschef på ABF.

Satsningen är en del av att bättre profilera sig som en tydlig aktör i den svenska samhällsdebatten. ABF:s digitala kanaler ska profilera ABF som en tydlig aktör som deltar i samhällsdebatten och som genom folkbildning verkar för demokratisk förändringskraft och att göra en annan värld möjlig. Arbetarnas Bildningsförbund finns i landets alla kommuner och erbjuder studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang.

”- Att få vara med och bidra till folkbildning känns jättebra och stämmer väl med Metamatrix värdegrund och samhällsfokus! Det har varit ett projekt som har präglats av gemensamt engagemang, att tillsammans skapa något bra som gör skillnad.”

Säger Frida Hallén, kundansvarig på Metamatrix.

Utöver abf.se har även webbplatserna fonstret.seinfobanken.abf.se och socialdemokraterna.abf.se ingått i projektet.

Alla AI / Machine Learning investeringar och digitala projekt som pågår runt om i Sverige

MKSE.com har samlat på sig en lista med alla investeringar.