Åbro Bryggeri släpper ny varumärkesidentitet och handlar upp nya digitala stöd

In E-handel, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

The Generation har i höst lanserat den nya webbplatsen till välkända Åbro Bryggeri i Vimmerby.

0m
liter dryck såldes globalt 2022
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Dryckesbolaget ska ha kompletterat framtagandet av en ny logotyp och varumärkesidentitet med en ackompanjerande webbplats i WordPress CMS på abro.se. På den nya sajten går att läsa:

” – Vi är glada över att presentera Åbro Bryggeris nya varumärkesidentitet. Det är ett omfattande arbete som utförts där syftet har varit att skapa ett manér som förmedlar vår vision och verksamhet på ett konsekvent och tydligt sätt, men som även känns hållbart för framtiden.”

Säger Henrik Dunge, VD Åbro Bryggeri. Han är fjärde generationen som driver och äger bryggeriet. Åbro handlade under pandemin även upp en officiell merch e-handel på en Abicart (tidigare mest kända som svenska Textalk) med Klarna stöd.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nya referenser från ledaren på WooCommerce, trots riskkapitalisternas ogillande