Acando långt efter de största inom Service Design i Sverige

In CXM, E-handel, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Acando hävdar att de bygger landets största designstudio och service design gäng genom då under gårdagen presenterade förvärven av Transformator och Daytona. Men stämmer verkligen det? Vi tar en titt: EVRY med NetRealtions har ett Experience Lab i Skatteskrapan och sysselsätter 71 anställda (Netrelations enligt Linkedin) samt samarbetar med delar av EVRYs 400 man stora gruppering inom samma område. Om en fjärdedel av deras sysslor härrör UX betyder det totalt över 170 anställda. PwC som tog över...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Köp ditt moln på ICA – men utan kontanter – Radar Ecosystem

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.