Accenture lanserar Liquid Studio i Stockholm

In AI, Machine Learning, Botar, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Stockholm har för någon dag sedan fått en egen Accenture Liquid Studio. Den ansluter till med Accentures övriga Liquid Studios i Silicon Valley, Paris, Milano, London, Kronberg och Singapore.Studiorna finns för att hjälpa företag i deras digitala omvandling. Den teknik som initialt ska tillämpas är Virtual Reality och Augmented Reality. Det ska även finnas AI-case samt Deep learning, Connected devices och Liquid Applications (en metod för att kunder ska "slippa bygga upp tekniken från början"). "Syftet...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.