Accenture Song bakom ny app med sminkstöd för blinda

In AI, ChatGPT, Machine Learning, Android, CXM, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Adam Kerj berättar att Accenture Song-gruppen är klara med ett nytt voice och app-projekt för storkunden The Estée Lauder Companies Inc. Det handlar om en voice-försedd ”Makup Assistant” för bolagets kostmetikprodukter. Personer med nedsatt synförmåga kan därmed med hjälp av röstkommandon, feedback och styrning applicera bolagets produkter med hjälp av sin smartphone.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Enligt Estée Lauder ska det handla om miljontals människor som lider av helt eller nedsatt synförmåga och som kommer att gynnas av Accenture Songs nya app. Det ska finnas en del inslag av AI med i appen för att kunna tolka ansikte och sminktyp.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Moderna måste erbjuda upplevelser i "Netflix-klass", strategin bakom headless-projekten