Acquia byter VD, ny Sverigesatsning. Börsintroduktionen dröjer

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Drupals kommersiella falang Acquia har fått en helt nytillträdd VD. Michael Sullivan har anslutit med en bakgrund från mindre välkända Micro Focus, som ändå ska räknas som "den största engelska teknikfirman listad på London Stock Exchange". Han har många års erfarenhet av att sätta det engelska mjukvaruföretaget på börsen, vilket tydligt visar på vilka kvaliteter Dries och co. på Acquia vill att han ska bidra med under 2018. Det är ingen hemlighet längre att Acquia hamnar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon