Acquia byter VD, ny Sverigesatsning. Börsintroduktionen dröjer

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Drupals kommersiella falang Acquia har fått en helt nytillträdd VD. Michael Sullivan har anslutit med en bakgrund från mindre välkända Micro Focus, som ändå ska räknas som ”den största engelska teknikfirman listad på London Stock Exchange”.

Han har många års erfarenhet av att sätta det engelska mjukvaruföretaget på börsen, vilket tydligt visar på vilka kvaliteter Dries och co. på Acquia vill att han ska bidra med under 2018. Det är ingen hemlighet längre att Acquia hamnar på börsen. Det har talats om detta i tre år och frågan är snarare varför det dröjer så länge.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Optimizely spöar Salesforce och Oracle som DX-svit, färre väljer betala

Michael Sullivan ersätter Tom Erickson på posten som ändå ska sitta kvar i styrelsen.

Acuqia nysatsar samtidigt även i Sverige igen med Michael Åslander på plats som ny representant. Han ansvarar för en ”andra vända” efter den satsning Fredrik Blomqvist hade under ett år mellan 2013 till 2014. Acquia har över 840 anställda enligt Linkedin och har i hela åtta vändor tagit in över 173.5 miljoner dollar i riskkapital. Åslander har även haft samma ansvar för Alfresco ECM i Sverige.