Acquia delar ut Drupal MVP Award till Episerver-partners

In Cloud / Förvaltning, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Acquia har länge påpekat hur man måste hjälpa Drupal 8-communityt att bli bättre på kompetensverifikation, officiella utbildningar, certifikat och erkännanden.Nya "Acquia MVP Award" är ett steg mot detta. Precis som Episerver utser sina egna EMVPs hos utvalda partners. Återkommande för vinnarna är att de alla sålt och låst in sina kunder på Acquia Cloud Site Factory. En uppskattad taktik, motsvarande hus just Episerver premierar DXC just nu. Olika vinnande partners, med nyckelpersoner och uppskattade kundprojekt 2017...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment