Acquia köper upp DAM/PIM-företag, bygger Drupal Marketing Cloud

In DAM, Drupal, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det var länge sedan vi hörde något nytt från Drupal-grundarens kommersiella mångmiljardbolag Acquia. Men inatt har Drupal-flaggskeppet köpt upp sin egen DAM-produkt i amerikanska Widen. Som ska vara både ett digital asset management (DAM) och product information management (PIM) företag. Acquia och grundaren Dries Buytaert och Widens CEO Matthew Gonnering hoppas att förvärvet ska passa bra in i olika Acquia Open DXP integrationer och efterfrågas av kunder som vill ha Drupal Cloud och Drupal Marketing Cloud...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon