Acquia rycker chef från EPiServer

In Drupal, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Acquia fortsätter rycka toppchefer från andra CMS-aktörer. Det mest kända exemplet är Ektrons tidigare chef Tom Wentworth som gick över för att agera CMO på Acquia under 3 år. Även Loren Jarrett har nyligen ryckts från Oracle.Nu är det EPiServers Alex Martel som går över. Med hela 6 år på bolaget har han varit med och byggt upp EPiServers nuvarande amerikanska närvaro. Men nu blir det ett tvärt kast över till open source sidan och den forna...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.