Act-On Marketing Automation tar in pengar, bygger Zoom-integration och automatisk kundresemappning

In Marketing Automation, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Marketing Automation aktören Act-On, som genomfört flera försök att ta sig längre in på den svenska marknaden, har tagit in nytt kapital för att göra ännu en satsning. De senaste runt 180 Mkr ska användas för strategiska partnerallianser, sälj och produktutveckling. Inom det senare området har Act-On på sistone uppdaterat egna plattformen med: Zoom webinar integrationer Automated Journey Builder för customer lifecycle support Transactional event-triggered email capabilities Integrated real-time SMS messaging capabilities Localized offerings in both...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon