Ad Layer CMP eliminerar mellanhänder, ger lägre kostnad per kommunikationstillfälle

In Content Marketing, CXM, Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det finns fler CMP, Creative Management Plattformar i landet. Ad Layer kallar sig den andra i raden av Creative Management Plattformar med ursprung i Sverige. Ad Layer startades så tidigt som 2015 med målet erbjuda designera att skapa många olika varianter av HTML5 banners, utan att behöva ta till kod. Grundarna av bolaget ska ha mångårig erfarenhet från adserving, hosting och datamodellering. Ad Layer ska ha startats upp efter att identifierat att det fanns många aktörer...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon