Adyen vinner över Klarna bland Sveriges största omnikanal och online kassasystem

In Check out/Kassasystem, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Allt fler ansluter till H&M, Electrolux, Husqvarna, Daniel Wellington, Gant och första storkunden Spotifys val av betallösning. Holländska Adyen fick idag även in Åhlens (annars en Salesforce, Dynamics 365 och Intershop-användare) som ny svensk kund. De kommer strax efter att andra omnikanalberoende varuhus som Jula och Elgiganten valt lösningen digitalt och fysiskt. Alla kunderna hoppas på att Adyens stöd för många olika internationella favorival inom betalning ska kunna konvertera kunder med annorlunda preferenser inom anslutna tredje-parts...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon