Affärsvärlden nysatsar på WordPress, så blev nya sajten

In Nyheter, Escenic, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Affärsvärlden Afv.se gör en nysatsning i slutet av april. Detta på en helt ny sajt och ny plattform. Denna gång på nygamla redaktionella favoritvalet WordPress CMS. Aktieanalystjänsten Börsplus tog över driften av Affärsvärlden från mediehuset Alma Talent vid årsskiftet. Alma Talent, tidigare Talentum, drev Affärsvärlden sedan år 2005. Den nya hemsidans mål är att besökare både ska hitta de senaste analyserna, det löpande nyhetsflödet och allt material från det tryckta magasinet menar Peter Benson, chefredaktör i ett...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon