Ahlvarssons Ahlvar.com satsar online med WordPress e-handel

In E-handel system, Responsive Design / Mobilwebb, WooCommerce, Wordpressby Martin EdenströmLämna en kommentar

Klädmärket Ahlvar har öppnat upp en ny WordPress WooCommerce satsning där företagets sortiment av blusar och toppar säljs. Namnet kommer av Ola Ahlvarssons makas Fridas nya efternamn. Där finns kopplingar mot e-handelssverige som säkert varit med och rådgett.

Sajten satsar hårt på kommersiell förtroende/övertygelse via egna filmklipp från modevisningar, vid varje plagg faktiskt. De filmerna återfinns på Youtube (mindre stylade för egen publikation).

Ehandeln har vidare färgfiltrering som sortimentssortering på löpet samt tydliga skisser/blueprints på varje produkt-lightbox som ska visa hur kläderna sitter.
ahlvar ecommerce
Satsningen sportar som sagt gratistemat WooCommerce, WPML för mulitspråkstöd ((ambitiöst då det är svenska och engelska) Mailchimp utskick, W3 Total Cache, Contactform och Klarna Checkout som de utvald kassa/PSP. Hela produktionen är responsiv för mobilstöd (som däremot inte används i faktiska mobiler!), stödet återfinns heller inte för besökarna i varukorgen/kassan. Klarna Checkout är inte responsiv i denna version.
https://klarna.com/sites/all/modules/klarna/kco_i18nized/resources/sv/images/iphone.png
Fler artiklar om ämnet:  Fastighetsföretaget testar på nya WordPress-editorn

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.