AI överallt på årets stora Drupal Drupalcon, KitKat och Jägermeister på stora scen

In AI, ChatGPT, Machine Learning, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ett av de årliga riktigt stora Drupal Drupalcon eventen är igång. Det i franska Lille dit flera svenska leverantörer har vallfärdat. På scen står sedvanligt Drupals grundare Dries Buytaert tillsammans med kunderna KitKat och Jägermeister. Eventet pågår i hela tre dagar, längre än både Adobe, Salesforce, Sitecore och Optimizelys motsvarigheter därmed.

Det är en rad talare och slots, här återfinns fortfarande också mycket smala ämnen som de om små konfigureringar i CKEdit osv.

0 st
personer deltog på senaste Drupalcon
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Storsponsorer utöver Acquia är Smile, Pantheon samt Dropsolid. Även FFW som oftaDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Cirkle K släpper uppdaterad elbilsapp samt ny elbils-kampanj