AI-övervakad, obemannad shopping i nya Pressbyrån Go som just öppnat

In AI, Machine Learning, Botar, Amazon, CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Reitan Convenience ligger inte på latsidan. De släpper nu ännu ett nytt koncept i obemannade automatiserade butikskonceptet Pressbyrån Go för helägda kedjan med samma namn. Och det nya tillagda namnet är även identiskt med förebilden, Amazon Go. De öppnade sin första obemannade butik redan 2018. Pressbyråns variant finns i Mall of Scandinavia i Solna, Stockholm. Patrik Kimling är ansvarig hos Reitan.

Pressbyrån Go har dubbla dörrar för att även hantera in- och utpassering i Corona-tider. Du behöver släppas in via Pressbyråns egna app, ange din betalkortsinfo och scanna en QR-kod. Därefter stängs dörren bakom dig och kameror i taket, samt tyngd och tryckavläsar på hyllona läser av

Hit men inte längre. Du måste vara medlem för att ta del av hela artikeln. Det är gratis initialt och börjar därefter på den överkomliga summan av 19:- SEK i månaden. Pengen går till drift och licens för att driva MKSE.com. Du kan betala en-klicks via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för din förståelse och ditt stöd!
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.