AIK Fotboll investerar i isländsk tjänst för gratis streaming

In E-handel, E37 E-handel, Nyheter, Omnikanal, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Reykjavikbaserade OZ är ny leverantör till AIK fotboll. Samarbetet startar i samband med sändningen av AIKs Europe Leaugue-möte mot skotska Celtic. Den sändningen blir även helt kostnadsfri.

Tjänsten har köpts in av AIKs insider tjänst FollowUs och återfinns på sajten Sportlib.se. Abbonemang kommer erbjudas som gratis i en månad och registrering sker via vanliga sociala nätverk. På sajten återfinns även en mängd äldre klipp och filmer om klubben som erbjuds via en play-tjänst.

AIK Fotboll köpte förra året in Data Talks lösning för Salesmanago marketing automation har även investerat i Zummys TeamSportBot chattrobot för Facebook samt en E37 e-handelslösning för AIKshop.se. AIKfotboll.se är även en Laravel PHP Web Framework användare med Hotjar indrivning/analys och en mängd Amazon Web Service AWS Cloudfront.net-stöd för alla bilder.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Askås e-handel ökar, en av få som inte vill sälja

OZ Sports grundades för bara tre år sedan och kallar sig för en leverantör för allt inom produktion, broadcast till tillhörande engagemang.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss