AIK Fotboll investerar i isländsk tjänst för gratis streaming

In E-handel, E37 E-handel, Nyheter, Omnikanal, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Reykjavikbaserade OZ är ny leverantör till AIK fotboll. Samarbetet startar i samband med sändningen av AIKs Europe Leaugue-möte mot skotska Celtic. Den sändningen blir även helt kostnadsfri. Tjänsten har köpts in av AIKs insider tjänst FollowUs och återfinns på sajten Sportlib.se. Abbonemang kommer erbjudas som gratis i en månad och registrering sker via vanliga sociala nätverk. På sajten återfinns även en mängd äldre klipp och filmer om klubben som erbjuds via en play-tjänst. AIK Fotboll köpte...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon