AIK Fotboll ska bli personligare, väljer Martech stöd av Data Talks. Apsis valdes bort

In Marketing Automation, Nyheter, SalesManago by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

De nyblivna svenska mästarna AIK Fotboll sökte en partner för att få en bättre bild av alla fotbollssupportrars intressen. AIK ville även bli bättre på att personifiera kommunikationen och öka försäljningen av biljetter och merchandise. Efter en proof-of-concept under hösten 2018 lärde man sig personifiera dialogen med klubbens supportrar och Data Talks samt SALESmanago marketing automation köptes upp. "– Vi tar nu ett samlat grepp om den digitala marknadsföringen och ser fram emot fortsatt fina resultat...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon