Akademikerförsäkring skaffar EPiServer av Avantime

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Avantime har släppt en ny EPiServer CMS 6 sajt åt Akademikerförsäkring. De sex Sacoförbunden i Akademikertjänst bildade Akademikerförsäkring 1993 specialiserade på att upphandla och administrera gruppförsäkringar. Förstudien inkluderade kartläggning och design och webbplatsen ska förberetts för integrationer mot vissa försäkringssystem. Det blev sedan en ljus historia med mycket ikoner i både startsidedesign samt i de feta menyerna. Team: Affärsansvarig: Cedrik Leijon Projektledare: Linus Norman Design: Johan Sandberg Lead-developer: Alf Nilsson...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment