Aktieinvest utvärderar alla headless-alternativ

In Nyheter, Drupal, Headless / Decoupled CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Aktieinvest med CTO Tommie Ulvöy berättar att de att de som bäst håller på att utvärdera egna organisationens framtid på olika Content Infrastructure plattformar.

På Aktieinvest har de idag en mer komplex miljö där innehåll från egenutvecklade depå- och handelssystem, marknadsdataleverantörer, realtidsdata från börser, eget redaktionellt innehåll, video samt diverse partnerinnehåll ska samsas. Innehållet/content blir därefter en helhet för se 44 000 kunderna som besöker Aktieinvest i olika webb/app-kanaler.

Just nu genomför Aktieinvest därför några PoC studier med olika ledande headless CMS som strapi.io för att se vilken som har framtiden för sig sett till behov och egen användande organisation. De ska även blanda in olika indexeringsplattformar och utvärderar samtidigt även på kommande Drupalversioner (Drupal CMS används idag).

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss