All In Equestrian detaljanpassar Shopify med marketing automation i nya Hydrogen headless ramverket

In E-handel, Klaviyo, Marketing Automation, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Delorean berättar de har utvecklat och lanserat All In Equestrians nya onlinebutik på Shopify. Huvudmålet är att erbjuda fysiska produkter online och i popup-butiker, med fokus på Europas största marknader för ridsport. Butiken lanserades i samband med Sweden International Horse Show och riktar sig till bland annat Norden, Tyskland, Frankrike och Storbritannien.

0 st
månader sedan pensionerades All in hästen
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

E-handelsupplevelsen är byggd ovanpå plattformen Shopify i Hydrogen-ramverket. Den tekniska uppsättningen ska ha valts efter att ett antal olika etablerade e-handelsplattformar, av såväl svenska som internationella aktörer, utvärderades i tät dialog med projektgruppen.

” – Valet att bygga onlinebutiken i Hydrogen föll sig naturligt då projektet hade satt tydliga mål när det gäller att ta full kontroll över design, interna flöden och integrationer i e-handelsupplevelsen men också samtidigt säkerställa möjligheterna till skalbarhet för framtida tillväxt.”

Säger Roger Rödin, Technical Director på Delorean. Plattformen har även integrerats med liveshopping-upplevelser via Bambuser där kunderna har möjlighet att direkt från videosändningar på webbsidan eller i sociala medier handla produkterna som visas upp live.

För marketing automation valdes Klaviyo som plattform som även den integrerats i onlinebutiken. Dessa integrationer kunde Delorean, med Hydrogen-ramverket som grund, anpassa i detaljnivå – något som de påpekar inte hade varit möjligt i en traditionell Shopify-arkitektur:

” – Hydrogen är inte bara en teknik, det är en revolution inom Shopify som ger oss och våra kunder möjligheter att skapa skräddarsydda e-handelsplattformar som verkligen står ut för sina slutkunder. Vi har utnyttjat Hydrogens kraft för att skapa en sömlös och kraftfull e-handelsupplevelse, som ger All In Equestrian fullständig kontroll av onlinebutiken för att passa varumärkets identitet och önskemål.”