Allmänna Arvsfonden community tyst lanserad på Drupal av Futurniture

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Update: Allmänna Arvsfonden av Myndigheten Arvsfondsdelegationen valde Drupal CMS 6 för sin nya community "Mötesplatsen för det ideella Sverige". Futurniture stod bakom interaktionsdesign, grafisk design och projektledning i projektet. Drupalen fick hamna på plats med hjälp av NodeOne. Sajten är officiellt lanserad (tyst lansering) sedan en tid tillbaka men har ännu inte marknadsförts för att säkerställa att innehåll och aktivitet. Syftet med communityt är att lyfta fram de människor som gör gott i Sverige samtidigt som den också...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ser ut som en stabil d6, men vad designen känns lättare och gladare när man plockar bort den gröna, tonade bakgrunden och låter den vara vit.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.