Allmänna Arvsfonden community tyst lanserad på Drupal av Futurniture

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Update: Allmänna Arvsfonden av Myndigheten Arvsfondsdelegationen valde Drupal CMS 6 för sin nya community "Mötesplatsen för det ideella Sverige". Futurniture stod bakom interaktionsdesign, grafisk design och projektledning i projektet. Drupalen fick hamna på plats med hjälp av NodeOne. Sajten är officiellt lanserad (tyst lansering) sedan en tid tillbaka men har ännu inte marknadsförts för att säkerställa att innehåll och aktivitet. Syftet med communityt är att lyfta fram de människor som gör gott i Sverige samtidigt som den också...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Ser ut som en stabil d6, men vad designen känns lättare och gladare när man plockar bort den gröna, tonade bakgrunden och låter den vara vit.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.