Allt om EPiServer CMS 6 och EPiServer under 2010

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Jobbade hårt på en lansering så kunde inte delta på årets EPiServer Partner Forum i Stockholm 09. Nansen hjälper till att rapportera om det viktigaste från eventet: EPiServer har under det första halvåret 2009: Sålt minst 3 licenser varje dag Sålt sålt 73% fler licenser jämfört med samma period 2008 Utbildat fler än 750 personer att använda och utveckla EPiServer Fått se nya produkter stå för över 50% av tillväxten Arrangerat över 50 seminarier inom EPiServer...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.