EPiServer 7.5, norge Episerver, Nyheter

Allt om EPiServer Norge

In Episerver, Nyheter by edenstrom14 Comments

Att EPiServer Globalt pratar om 50 000 redaktörer, 2700 installationer och omkring 1500 utvecklare från partnerprogrammet vet alla. Men hur ser det ut i andra länder?

Först ut, EPiServer Norge:

EPiServer Norge
Norge är en av de viktigaste marknaderna för EPiServer. Efter Sverige brukar Norge räknas som EPiServers andra marknad . Lokal chef är Gøran Hüllert.

EPiServer Norge består av:

300 kunder
370 utvecklare
32 norska partners

Svenska Creuna har tagit några norska kunder, som www.altinn.no

Vi har mer på samma ämne:  Episervers ägare köper in sig i API-first e-handelslösningen Commercetools samt Contentstack headless

Kommentarer

  1. Man kanske ska skilja på utvecklare och certifierade utvecklare. 1 500 kan inte avse certifierade. Jag gissar att antalet som klarat certifieringen är kanske 300 världen över.

  2. Man kanske ska skilja på utvecklare och certifierade utvecklare. 1 500 kan inte avse certifierade. Jag gissar att antalet som klarat certifieringen är kanske 300 världen över.

  3. Man kanske ska skilja på utvecklare och certifierade utvecklare. 1 500 kan inte avse certifierade. Jag gissar att antalet som klarat certifieringen är kanske 300 världen över.

  4. Correctomundo Ribban. I ett senare inlägg framgår det hur många “ungefär” som är certade. Är det 300 EPiServer 4 certade har EPiServer verkligen lyckats. Undrar om det verkligen är SÅ många?

  5. Correctomundo Ribban. I ett senare inlägg framgår det hur många “ungefär” som är certade. Är det 300 EPiServer 4 certade har EPiServer verkligen lyckats. Undrar om det verkligen är SÅ många?

  6. Correctomundo Ribban. I ett senare inlägg framgår det hur många “ungefär” som är certade. Är det 300 EPiServer 4 certade har EPiServer verkligen lyckats. Undrar om det verkligen är SÅ många?

  7. Correctomundo Ribban. I ett senare inlägg framgår det hur många “ungefär” som är certade. Är det 300 EPiServer 4 certade har EPiServer verkligen lyckats. Undrar om det verkligen är SÅ många?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.