Allt om EPiServer Partner Forum i Stockholm

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Wordpress by edenstromLämna en kommentar

EPiServer arrangerade årets EPiServer Tech Forum och EPiServer Partner Forum på Piperska Muren i Stockholm. Det var ännu en dragning av EPiServer CMS 5. Det intressanta, som undertecknad kunde notera från dagen, var snarare det som kommer skall, under tidiga 2008. EPiServer CMS 5 släpps då i en "funtionsmatad" R2 som inkluderar Visual Studio 2008 stöd samt en AD role provider. EPiFields läggs ned till förmån för Dynamic Content och WebDAV stödet blir ännu bättre. Däremellan...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment